BLSZ I/B., 2008/2009, 2. forduló
2008. augusztus 30. szombat, 17 óra
XI. ker., Bogdánfy u.

Tóth 0
Gloviczky 6, Jakobszen 6, Szabó L. 6, Rumbold Á. 6
Reider 6 (Helmle 0), Molnár 6, Szabó Z. 6, Katrus 7, Fábián 7
Flaskay 7

 

Edzői értékelés: "Úgy látszik, mégiscsak van a fiatalokban lendület, elszántság, akarat, csak eddig jól titkolták. Ráadásul ma még a góllövő cipőjüket is elhozták!"

Rég láthatott a Bogdánfy utca közönsége olyan jó játékot a hazaiaktól, mint ami a második forduló mérkőzését túlnyomórészt jellemezte. Elsősorban Katrus és Flaskay, no meg a kétgólos Fábián emelhető ki, de tulajdonképpen mindenki, egytől egyig jól teljesített a BEAC-ban. A félidő közepén Katrus először a jobb oldalon iramodott meg és tálalt finoman a tizenhatosra bemozgó Flaskay elé, aki a csapat első igazi helyzetét, ahogyan kell, értékesítette is: laposan, pontosan lőtte ki a hosszú sarkot (1-0). Kisvártatva Fábián kapott egy jó passzt, megint csak Katrustól, és a büntetőterületre belépve, a védőt kibillentve, elemi erővel bombázott a léc alá (2-0). Magabiztos és jó játékkal, megérdemelten vezetett a csapat!

A második félidőben magára találtak a vendégek, a BEAC pedig idővel kissé talán el is fáradt. Mindezt a MAC két kapufája, illetve a Jakobszen hibája (luft) után esett gól (2-1) is mutatta. A hazaiak támadójátékában azonban volt annyi, hogy ne kelljen nagyon aggódni a három pont sorsa miatt: egy szép ellentámadás végén Flaskay ívelt mérnöki pontossággal jobbról a két védő közé menetrendszerűen berobbanó Fábián fejére, aki a kapu torkából természetesen nem hibázott (3-1). A vendégeknek még a mérkőzés végén, a Rumbold szabálytalansága miatt (teljes joggal) megítélt – és értékesített – büntető (3-2) okozhatott némi örömöt, a lelátókon pedig egy kis izgalmat, az eredmény azonban már nem változott.

*

A tartalékcsapat a Pestszentimrével csapott össze az „egy” mérkőzését megelőzően, és habár a mezőnyben talán jobban mozogtak az ellenfél játékosai, az eredményhez (0-2) hozzá kell tenni, hogy ha mindkét csapat a (nagy) helyzeteinek a felét lőtte volna be, akkor a BEAC győzött volna 2-1-re…

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr3642117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hentes 2008.09.02. 18:09:49

Bárcsak a munkahelyre robbanna be menetrendszerűen a kedves Fábián! :)

Geri 2008.09.02. 20:51:42

ha rajtam múlik: Katrus 8, Szabó L. 7, Molnár 7, többi ua..

Szabó László 2008.09.03. 21:06:20

Gratulálok, Geri! A beszámolód a Nemzeti Sportban is megjelenhetne, azok se értenek jobban a focihoz és azok is ezeket a szavakat használják:-)) Csak azok pénzt is kapnak ezért...

gordon 2008.09.04. 19:18:23

és még nincs ott minden fiatal...
süti beállítások módosítása