BLSZ I/B., 2008/2009, 5. forduló
2008. szeptember 20. szombat, 17 óra
XI. ker., Bogdánfy u.

 

Tóth 5
Gloviczky 5, Jakobszen 5 (Helmle 0), Szabó L. 5, Rumbold Á. 5
Hörcsöki 5,                       Szabó Z. 5 (Farkas 0),                        Hőrich 5

Molnár 5 (Legény 0),                  Katrus 6
   Flaskay 5

Edzői értékelés: "Fogalmam sincs, mi kell ahhoz, hogy 8-10 méterről, senkitől sem szorongatva be tudjunk találni az ellenfél kapujába. Ha ez nem fog sikerülni, eláshatjuk magunkat..."

 

Amit játékos-edzőnk az elmúlt héten célul tűzött ki, csak részben sikerült: a győzelem nem jött össze a még nyeretlen "kszí" ellen, csupán döntetlenre futotta. Gloviczky félidei értékelése is úgy szólt, hogy a vezetés dacára sem érezhettük túlságosan magabiztosnak a játékot (sem). (Az egygólos előny pedig tudjuk, mit sem ér, habár a legveszélyesebb eredmény a 2-0...)

Fábián külföldre "igazolásával" Flaskay lépett elő ékké, Katrus pedig "szabadságáról" visszatérve újra helyet kapott a középpályán.



 

 Jakobszen lövése. A szöglet után pedig jött Katrus, és a hazaiak vezető gólja!

Utóbbi a bizalmat meg is hálálta: egy szöglet utáni kavarodásnak príma lövéssel vetett véget, félfordulaból, tizenhatról a léc alá bombázva a játékszert (1-0). A játék azonban (ld. fentebb!) valóban nem volt nagyon meggyőző.
 


 

A fordulás után nem sokkal pedig - ahogy ilyenkor lenni szokott - az amúgy magabiztos Tóth lecsúszott öklözéséből, "a semmiből" egyenlített az ellenfél (1-1).

 

A vendégek ordító helyzete - ilyen nekünk is volt...

A három pont azonban Flaskay és Hőrich lábában volt - és ott is maradt. Csatárunk lerázta magáról az ellenfél középhátvédjét, de ziccerben rosszul döntött: a támadással felfutó Hőrich elé akart tálalni, de túl röviden passzolt, így az ordító helyzet kimaradt. Az igazsághoz hozzátartozik (ld. videó), hogy ilyen helyzete az ellenfélnek is volt. Ekképpen az eredmény talán igazságosnak mondható (már ha ez fontos...), de kicsivel agresszívebb játékkal és kicsivel nagyobb koncentrációval, vagy...
 


 

...például a temérdek beadás és szöglet (ld. videó!) valamelyikének értékesítésével most nem öt, hanem hét ponttal (és kettővel feljebb, a 9. helyen) állnánk a tabellán

*

A tartalékcsapat még mindig hadilábon áll a gólszerzéssel, a MAFC tartalékjai ellen vívott "házirangadó" második félidejében ráadásul az ezúttal fekete-fehér csíkos ellenfélnek minden összejött. 1-2-es félidő után 1-7-nél jött a BEAC tartalékjai számára enyhet  adó hármas sípszó.

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr50676251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsemle 2008.09.26. 18:32:43

Hol van má az edzői értékelés??
süti beállítások módosítása