BLSZ I/B., 2008/2009, 17. forduló

2009. március 14., szombat, 15:00
X. ker., Fehér út

Tóth
0
Hörcsöki
6, Aubel 6, Jónás 6
Legény
6
Molnár
6 (Halpern 0), Rumbold Á. 6, Reider 6, Nagy D. 5 (Éri 6)
Katrus
6, Markovits 7(Milkovits 5)

 
Edzői értékelés (Jakobszen Tamás): Igazságos pontosztozkodás született egy olyan meccsen, ahol egyik fél sem játszott jól, kevés helyzetet dolgoztak ki a csapatok, többnyire a hibákból születtek a "helyzetecskék". Dicséretet érdemel a csapatunk a küzdeni tudásért, a fegyelmezett játékért. Nem véletlenül mondta az ellenfél edzője a szünet előtt néhány perccel a következőket: "... JÓ LENNE, HA LEGALÁBB EGY-KÉT PÁRHARCOT MEGNYERNÉNK FÉLIDŐNKÉNT... " Ha a jövőhétre ezt a küzdőszellemet egy javuló, pontosabb játékkal tudjuk párosítani, akkor meglehet a három pont is! Gratulálok a csapatnak!


Hamisítatlan idény eleji mérkőzés kerekedett ki a Fehér úti katlanban megrendezett találkozóból, ami egyben a vendég blanconegrok számára az első tavaszi játéknapot jelentette.  Mindkét csapat játékát meglehetősen sok hiba jellemezte, küzdelemben ugyanakkor nem volt hiány. A vendég zebrák szereztek vezetést a félidő közepén - végre újra rögzített szituáció után! Molnár szöglete elsőre ugyan gyatrára sikerült, de az ismétlést az ilyenkor rendre felhúzódó Aubel a kapu elé fejelte, Markovitsnak az "egyben"  megszerzett első góljához már csak a hálóba kellett pofoznia a játékszert (0-1). A vendégek szurkolói még fel sem ocsúdhattak nagyon a találat okozta eufóriából, amikor egy eladott labdával az alapvonalig robogott az ellenfél szélsője, beadását pedig a középen érkező csapattársa értékesítette (1-1).

A második félidőben a hazaiak sokszor tüzeltek messziről, általában nagyon rosszul, egy ordító helyzet azonban adódott Tóth kapuja előtt: a MAC csatára senkitől sem zavartatva viszont jócskán mellétrafált. Nagy helyzete a BEAC-nak is lehetett volna, azonban a védőjét becsúszva szerelő Katrust - helytelenül - szabálytalannak ítélte a játékvezető.

Az utolsó percek aztán szépen elcsordogáltak...  

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr441004419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blohin007 2009.03.20. 12:44:31

A tudósítás tetszik! Na de Geri, mi szükség van itt "lopott holmi"-zni? persze gondolom csak viccesnek szántad.
Gólokban gazdag hétvégét kívánok!

BEAC1898 · http://beac.blog.hu/ 2009.03.20. 14:19:55

"előadja a lopott holmit" - ez egy szólásmondás. Emitt persze mintha konkrétan és komolyan gondolná a szerző - de csak mintha (tehát vicc) (aminek halála az okoskodás, úgyhogy hagyom is abba; persze nem is annak, hanem a tettnek).
Játékosaink érzékenysége - amellett, hogy akinek nem inge stb. - viszont mindennél előbbre való, ezért szólok a korrektornak!
A "lenyúltáról" már nem is beszélek!
hehe

Flas 2009.03.21. 01:04:40

hali!
nálam van egy teljes fehér szerelés (10),igyexem eljuttatni vhogy a meccsre.

Zsemle4 2009.03.21. 10:53:13

@BEAC1898: Hát ez igen szép okfejtés volt a témában, gartulálok! :))
amúgy nem hiszem, hogy ez sértő lenne...
süti beállítások módosítása