BLSZ I/B., 2008/2009, 16. forduló (elmaradt mérkőzés)

2009. május 20., szerda, 18:00
XI. ker., Bogdánfy u.

dr. Kulcsár
5
Gloviczky
5 (Jónás 6), dr. Helmle 6, dr. Aubel 6, Jakobszen 7
Szabó Z.
7, Reider 6 (Szabó L. 0), Molnár 6, Katrus 7
Erdei
5 (Rumbold Á. 6), Hörcsöki 6


Edzői értékelés: "Egy gyenge színvonalú és lagymatag első félidő után (ahol azért mindkét csapatnak voltak ziccerei) egy súlyos bírói hibát követően egy szép szabadrúgás góllal vezetéshez jutott az ellenfél. Szerencsére ez nem összetörte, hanem felpaprikázta a csapatot, és három héten belül már másodszor álltunk fel vesztett helyzetből. Ellentmondást nem tűrően, nagy akarással és lelkesedéssel daráltuk be a Pestszentimrét és jutottunk ismét nagyon fontos 3 ponthoz. Végre Molnár Máté is lőtt egy nagyon szép gólt, de örülnék, ha a következőre nem kellene egy évet várni! Gratulálok az újabb győzelemhez!"


„(Dr. Aubel) Ervin a csatársorban… akkor itt bizony nem vezetünk…” – ilyen gondolatokkal baktatott a szentélybe érve a hazai kispad felé e sorok írója, nagyjából fél órával a meccs vége előtt; és a helyzet valóban ez volt: az ellenfél ment eggyel.  

Kisvártatva viszont – mintha varázsütésre – minden megváltozott (talán a tudósító érkezése?, talán a parádés edzői húzások?). A pálya láthatóan szinte fölborult, annyira nyomtak a hazaiak, és mint ahogyan az utóbbi időben megszokhattuk, az akarat és az olykor meglepően jó játék meg is hozta a gyümölcsét.

Egy tizenegyes-gyanús szituációt a sípmester – a hazaiak kárára – valószínűleg elnézett, de nem sokat kellett emiatt zsörtölődnie a blanconegroknak: egy beadást Katrus a kapu előtt várakozó Aubel elé fejelt, aki becsúszva juttatta a játékszert a kapuba (1-1). Néhány perc múlva tulajdonképpen megintcsak a szélvészgyors Katrus volt az „előkészítő”; a tizenhatos vonala előtt buktatták nem sokkal, meglehetősen kíméletlenül, a koppanást valószínűleg Pesten is hallották. A hazaiak talán megint joggal reklamáltak, hogy mi a piros, ha nem ez, de megint hamar jött a boldogság: Szabó Z. előszőrre kissé flegmának tűnő középre rúgását Jakobszen, majd a labdába láthatóan mindenképp beleérni akaró, de ezzel végül sikertelenül (az eredmény szempontjából talán szerencsés módon) próbálkozó Szabó L. engedte el, a játékszer így érintés nélkül a hosszú sarokba pattogott (2-1).

A pontot az i-re pedig a Mester által már megénekelt Molnár tette fel, hasonló góllal (csak jobb lábbal és messzebbről), mint a liverpooli Andrea Dossena korábban a Manchester United ellen (3-1). Bravó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr251137562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása