Blasz III, 6. forduló

BEAC II: Lőrincz – Németh Á., Halpern, Magdics – Svecz (Nagy D.), Ita (Gál), Somogyi, Legény, Vinczellér (Éri) – Bitai (Erdei), Nagy G. (Németh T.)

Gól: Nagy G., Legény
Csere: Szczerbinski


Hasonlóan indult a BEAC II mérkőzése, mint az „egy” két órával későbbi összecsapása: az elején tetszetősen, lendületesen, jól játszottak a „Flaskay-fiúk”. Többször kerültek az ellenfél kapuja elé, már-már futószalagon jöttek a veszélyes helyzetek. Vinczellér még csak a kapu közelébe sem kellett, hogy kerüljön, jó húszról, a balösszekötő helyéről sistergős löketett küldött – a kapufára. A kimaradt helyzetek pedig, mint tudjuk, megbosszulják magukat. Így is lett: a forduláskor az ellenfél előnyét kellett, hogy feljegyezzük. A szünetben a szakvezetés azt kérte, amiben ez a fiatal gárda igazán erős lehet: gyorsaságot, lendületet. A második félidőben pedig a csapat végülis hozta a kötelezőt. Először „Huszti” csapott le egy labdára a tizenhatoson belül, majd nem hibázott, kisvártatva, egy szögletet követően Legény pedig már a vezetést is megszerezte (ld. a videót 3:25-nél!).

Lássuk, hogyan értékelte a látottakat a hazaiak mestere, alább pedig a második félidő néhány fontosabb pillanatát!:  


A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr441445909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magdics_Sanyi 2009.10.15. 14:45:05

Kihagyom a mai edzést, remélem kiheverem a húzódásomat.

nagy gabor [10] 2009.10.15. 17:04:43

Sok sikert a hétvégi meccsre!

Zsemle4 2009.10.15. 20:57:46

Egy kis emlék a hőskorból, sajnos nincs róla filmfelvétel: 1995-ben, amikor bajnokságot nyertünk Glatz mester irányításával a BLSZ II-ben, az egyik hazai mérkőzésen (akkor épp a Kelenvölgy volt az otthonunk) valóságos görögtűz inspirálta csapatunkat a kezdés előtt. A koreográfiát Bábik Zoli (jobb oldali soha el nem fáradó "nagyonfutót" játszott, mint ma Katrus Tomi) találta ki, készítette el, mivel civilben kémiát oktatott. A megvalósítást pedig tanítványaira bízta, akik akkortájt az ultráink voltak. Még drapéria is lengedezett a korláton.
Laci Ikarus meccsről írt tudósítása kapcsán jutott eszembe mindez, ahogy elámult a hazai drukkereken. Szóval, nem ez volt az első ilyen BEAC-meccs, de erre a kiváló tollforgató nem emlékezhetett, lévén akkor még nem volt csapatunk játékosa.
süti beállítások módosítása