Blasz III. 10. forduló

[jegyzőkönyv]

BEAC II: Tóth – Németh Á., Halpern, Farkas – Nagy D. (Kézér), Legény, Somogyi, Gál, Vinczellér (Erdei) – Bitai (Szczerbinski), Milkovits (Nagy G.)

Gól: Vinczellér, Szczerbinski

Tudósítónk: Magdics Sándor

Nagyon rossz vasárnapi (ebéd)időben játszotta le ötödik hazai mérkőzését a BEAC II. A mérkőzés előtt pár perccel is még kérdéses volt az összecsapás megrendezése. A sárga mezben pályára lépő hazai csapatban csak egy helyen volt változtatás az előző meccshez képest: a kapuba a felépült Tóth Tamás került. A csapat mostanság nagyon gyenge az első félidőben, és ezt most is bizonyítottuk. Már a kilencedik percben megszerezte a vezetést a piros-zöldben játszó vendégcsapat középpályása egy 30 méteres bombagóllal (0:1). Ezután is csak kerestük önmagunkat. Se a saját ritmusunkat, se a labdát nem találtuk az egész félidő alatt, miközben Tóthnak meglehetősen sok dolga akadt. Első helyzetünk csak a félidő végén alakult ki. Ez is annak volt köszönhető, hogy végre a jobb oldalról gyorsan forgattuk át a labdát a balra; a félidőt végig magányosan brusztoló Vinczellér beadásáról azonban lemaradtak a középen érkező csatárok. A félidőben Flaskay mester megemlítette a Maximo jobb oldali védekezésének a hiányát, és kérte, hogy többet játsszuk meg a balszélt. A második félidő is úgy kezdődött, mint az első: egy vendég góllal. A jobb oldalról beívelt labdára az ellenfél játékosa üresen érkezett az ötösön belülre, és bólintott Tóth ketrecébe (0:2). Ekkor úgy tűnt, hogy elúszott a meccs, de a csapat elkapta a fonalat, és sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Az 52. percben Vinczellér bal lábas bombája úgy kb. 45 méterről vágódott be a vendégek kapujába (1:2). A cserék lendületet adtak a csapat játékának: Erdei többször is átjátszotta a Maximo jobboldalát, azonban a befejezések nem zárultak góllal. Szokás szerint hagytuk ki a százszázalékos helyzeteinket. Milkovits ötméteres fejesét a kapus tornázta ki, Szczerbinski két méterről a felsőlécet találta telibe. Már a 89. percben jártunk, amikor végre sikerült egyenlítenünk. Gál a bal összekötő helyéről jobbal ívelte át a labdát a hosszún üresen érkező Szczerbinskihez, aki mellel maga elé tette a labdát, és ballal kilőtte a rövid alsót. Ez volt csatárunk második gólja, két meccs alatt, csereként (2:2)! A második félidei játékunk alapján megérdemelten gyűjtöttük be az egyik pontot.

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr41521883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása