[jegyzőkönyv]
 

Tudósítónk: Flaskay Miklós

A mérkőzés a BEAC-kispad várakozásainak megfelelően indult, a blanconegrok (sárgában) magukhoz ragadták a kezdeményezést, sokat járatták a labdát, így az egyébként is kicsit korosabbnak tetsző ellenfél nem találta a fogást a Gyurgyák-legénységen. A jó mezőnyjátéknak aztán hamarjában kétszer is meglett a jutalma, előbb Gál iramodott meg szélvészgyorsan a jobb oldalon, kicselezett mindenkit, aki rárontott, majd egy finom bokamozdulattal a tizenhatoson belül érkező Bitai elé tálalt, a csatár pedig remek labdaátvétel után elemi erővel küldte a léc aláa játékszert (0-1). A középkezdést követően ismét egyetemi lábakon vándorolt a "bőr", majd egy hosszan előrevágott labdára startolt a házi gólkirály Nagy G., és mivel a hazaiak kapusa - ki tudja, miért - nem reagált, a büntetőterületen belülre érkező indítást utólérve, megszerezte a vendégek második találatát, egy percen belül (0-2). A mérkőzés eldőlni látszott, a Gamma semmilyen veszélyt nem jelentett Sziráki kapujára. A labda továbbra is a BEAC-nál volt többet, a támadásaikban benne volt a harmadik gól lehetősége. Ez nem sokkal a félidő felét követően pedig meg is érkezett.

Papp, számára kicsit talán "közelinek" is mondható 22-23 méteres, középről kapura küldött bombája ugyanis védehetetlenül vágódott félmagasan a jobb kapufa mellé (0-3). A 3 pontot zsebben érezték a vendégek, s ennek egy védelmi könnyelműség után szépítés lett az eredménye, a tizenhatos előtt elpasszolt labdára keselyűként lecsapó hazai csatár okosan helyezett a hosszú sarokba a kapujából kimozduló Sziráki mellett (1-3). De még mielőtt komolyabb riadalom lett volna úrrá a vendégek játékosain, Nagy G. ismét őszi formáját mutatva megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját, és ismét visszaállította a félidőre a háromgólos különbséget (1-4).

A második játékrész cserékkel, frissítéssekkel indult, az előny tudatában magabiztosan focizó vendégcsapat kontrákra rendezkedett be, kicsit több teret engedve a hazaiaknak, akik egy vitatható ítélet után, szabadrúgásból ismét szépítettek (2-4). A játék képe nem sokat változott ezután sem, a BEAC-kontrákban folyamatosan benne volt a gól lehetősége, ám az utolsó passzokba, vagy, ha az sikeres volt, akkor a végjátékba pici hiba mindig csúszott. Újabb találat egyik oldalon sem esett.

Megérdemelt győzelmet aratott a BEAC II és megindult a dobogó felé vezető úton.

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr141963715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BEAC1898 · http://beac.blog.hu/ 2010.04.30. 09:46:32

A BLSZ Fellebbviteli bizottsága 2010. április 28-i ülésén a következő határozatokat hozta:

13/2010. sz. határozat

A Fellebbviteli Bizottság a BEAC fellebbezésével kapcsolatosan az alábbi határozatot hozta: a Fellebbviteli Bizottság az elsőfokon eljárt Kerületi Fegyelmi Bizottság 218/10 sz. határozatát törli és a mérkőzés újrajátszását rendeli el. Az új időpontot 8 napon belül jelentsék be.

nagy gabor [10] 2010.04.30. 10:36:57

Mikikém!

Semmi NG10? :)

HAJRÁ BEAC!

N_Ricsi (törölt) 2010.04.30. 15:59:30

Fellebbviteli Bizottság határozata: like! Hajrá BEAC!

Bamboocha^^ 2010.05.02. 15:47:44

mi volt most szombaton gyerekek??

nagy gabor [10] 2010.05.02. 18:33:24

2-2

Gól: Én meg a Mester :)

Bamboocha^^ 2010.05.02. 19:22:10

zsiiir irány a dobogoooo:D
süti beállítások módosítása