Tudósítónk: Ita Bálint

Sikeresen vette az edzőmeccsek sorában az első akadályt a BEAC. A BLSZ III-ban vitézkedő ESMTK II jó partner volt a labdatartásra, rövidpasszos taktikára, feltolt védekezésre építő, alapvetően offenzív felfogású játékunkhoz.

A találkozóval kapcsolataban kiemelendő Hőrich első félidei agilis játéka (2 gól), valamint Mészáros Ábel és Bitai Zoltán debütálása az első csapatban.Összeségében a lőtt gólok száma, és főleg az első félidőben mutatott játék kifejezetten biztatónak nevezhető a beacisták számára.

Összeállítás: Sziráki A. (Kulcsár G.) - Rumbold Á., (Balázs Z.), Koplányi G., Fodor Cs., Ita B. - Jakobszen T., Reider R. - Éri F. (Erdei G.), Flaskay M., Mészáros Á. (Bitai Z.) - Hőrich R.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr812651880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flas 2011.02.14. 18:06:43

sziasztok!
elfelejtettem mondani ezért most itt kérek elnézést mindenkitől, h nem tudok menni a pénteki meg a vasárnapi mozgásra. Sajnos úgy alakult, h ma sem jutok el edzésre :( szerdán számíthatok rám.
csaó

Magdics_Sanyi 2011.02.15. 12:16:09

Sziasztok. A hetet pihenéssel töltöm, de pénteken már újult erővel jelenek meg edzésen.

mátépeti_kapus 2011.02.16. 15:24:56

Sziasztok,

Lesz ma edzőmeccs ugye? Nincsen nyakig érő hó a pályán?

Üdv,

Peti
süti beállítások módosítása