[jegyzőkönyv]

Tudósítás - edzői értékelés: Kovács Gergely

Az első percekben beszorított minket a Piramis, utána azonban magunkra találtunk, és ez gólt is eredményezett: egy bedobás után megcsúsztatott fejest Markovits stukkolt a hálóba. Sokáig nem örülhettünk viszont, mert egy előrevágott labdára az ellenfél csatára lecsapott, megtolta azt, majd laposan kilőtte a hosszút. A második félidőben folytattuk a helyenként ötletes játékunkat (a Piramis pedig mintha kissé kedvetlenné is vált volna), azonban büntetőből először mégis az ellenfél szerzett gólt. Később Bitai is értékesítette a saját maga kiharcolta tizenegyest, ekkor ráadásul már csak néhány perc volt hátra, ennek ellenére nem tudtuk megtartani a - helyzeteink alapján amúgy talán inkább az ellenfél számára hízelgő - döntetlent: egy szép beadást fejelt a rövidbe az ellenfél játékosa.

Ebben a szezonban játszottunk már döntetlent lelkes és jó játékkal; kaptunk már ki borzasztóan rossz és (most) jó hozzáállással és játékkal is. Reméljük, hogy mihamarabb jön most már egy - akármilyen körülmények között elért - győzelem is. Ezen kell lennünk!
 
Ezen a délutánon (újra) mindenki részéről érezhető volt a bármilyen siker eléréséhez nélkülözhetetlen akarat. Így van értelme (lehetséges) és érdemes is kicsit részletezni a pozitív (megőrzendő), illetve a negatív (elhagyandó, kijavítandó) összetevőket.
 
Pozitívumok:

  • néhányak teljesítménye (Éri, Németh Ábel, Bitai, Gál) - természetesen nem hibátlan, de - kifejezetten örömteli volt
  • bebizonyosodott, hogy tudunk mi ötletes és lendületes támadásokat is vezetni
  • az utolsó gólt leszámítva - megint csak nem hibátlan, de - kellően stabil volt a védelem

Negatívumok:

  • azok a kihagyott ziccerek...
  • a kihasználatlanul maradt rögzített szituációk
  • a még mindig erélytelen középpályás védekezés (lásd pl. a kirúgások utáni labdaszerzéseket, illetve azok hiányát)
  • a rúgott góljaink utáni lankadt figyelem
     

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr772870979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása