Ha kispályára merészkedtünk - rendszerint a téli szünet idején -, abból sok jó általában nem sült ki. A legtöbbször csak szenvedve letudott meccseket játszott a  BEAC nagypályásaiból összeálló kispályás csapat, akár az idősebb, akár a fiatalabb korosztály alkotta a keretet. Az I. ELTE Tanévzáró Kupára meghívást kapott csapatunk számára is meglehetősen rosszul indult a szombat a Mérnök utcában...
 


Habár többet birtokoltuk a labdát, - a kispályán jól összeszokott - ellenfelünk pontos kontráival nem tudtunk mit kezdeni: kezdetnek egy 5-2-es vereségbe futottunk bele. Ezt az első meccset leszámítva - tehát a további öt összecsapásunkon - viszont tulajdonképpen minden összejött. Az a rossz játék, és a nagyarányú vereség sajnos azonban azt jelentette, hogy a vigaszágra kerültünk; ugyanis habár megnyertük a két következő összecsapásunkat, a körbeverés miatt (rosszabb gólkülönbséggel) csupán harmadikok lettünk az A csoportban. A továbbiakban a négy csoport 3-4. helyezettjeivel harcolhattunk a bajnokság 9. pozíciójáért. 
 

 
  
Egy 5-0-ás sikerrel, majd két, döntetlen utáni tizenegyes-párbajjal hozott meccsel végül nagyon jó hangulatban zártuk a tornát. Kiemelendő Erdei Gábor sok-sok gólja, valamint - a nap embereként - a hosszabb kihagyás után visszatérő, mezőnyben, majd Tóth kapust helyettesítve a gólvonalon is (!) elszántan és szinte hibátlanul küzdő Magdics Sanyi teljesítménye. (Innen is gratulálunk a kupát elhódító ELTE SE-nek!)

Keret: Tóth T. (kapus); Bitai, Erdei, Kovács G., Magdics, Nizák, Szczerbinski, Tóth Gy.
 
(KG)

 

1 komment

Címkék: kispálya

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr333041034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása