Újabb vereséget szenvedett a hétvégén a BEAC tartalékcsapata - mondhatjuk, hogy -, újabb bosszantó vereséget. Az ellenfél mezőnyben megint kissé jobban mozgott, de az első gólt az első félidő talán egyetlen védekezési hibájából kaptuk: a védelem eltolódását a Hegyvidék felfutó balhátvéde kíméletlenül kihasználta.

A második félidőt aztán jól kezdtünk. Erdei parádésan játszotta meg a szélen megiramodó Kartalikot, akinek jó húszról eleresztett, elemi erejű lövése azonban a felsőlécen csattant. Kisvártatva, egy rögzített szituációt követően Erdei lőtt intim közelségből a kapus lábába. A kihagyott helyzetek azonban nem szegték kedvünket: a középpályáról feltolt (amúgy az "egy"-ből "visszajátszó") Hőrich lépett ki egy indítással, és gurított ziccerben a kapus lábaiba között a hálóba.

A mérkőzés vége azonban újra a "hazaiaké" (helyszín: Csillebérci Úttörőtábor) volt: néhány perccel a lefújás előtt az utolsó negyedórát jellemző mezőnyfölényét egy szöglet után gólra tudta váltani a Hegyvidék.

BEAC tartalék, 2008. szeptember 14.

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr14664875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Markert Laci · http://blog.markert.hu 2008.09.18. 20:34:42

Ricsi köténygólja - de kár, hogy nem láttam!

garamt 2008.09.19. 15:27:35

nem is volt az kötény, csak egy jól helyezett gurítás.
süti beállítások módosítása