Kulcsár
Magdics – Fodor – Kartalik
Szekeres
Svecz – Molnár – Ita – Markovits
Erdei - Hőrich  

Csere: Panyiczky
Gólok: Magdics, Kartalik
 

A BEAC szempontjából a lélektanilag igen fontos "első gólok” meccsét játszottuk ma Rákoskeresztúron.

A csupán egy cserével büszkélkedhető vendégek első győzelmük megszerzése érdekében látogattak a ROJIK otthonába. Az "egy" meccsén tapasztalható öröm [lásd később! - a szerk.] azonban elmaradt. A játékot uraló hazaiak korán vezetést szereztek, melyre gyorsan válaszoltak a "zebrák". A sok bekapott gól ellenére jól játszó Fodor hosszan előre vágott labdájára a szinte semmiből (védelem) felbukkanó Magdics csapott le erőszakosan, és a védőket meghazudtoló, a csatárok higgadtságát idéző mozdulattal emelt a kifutó kapus felett a hálóba, ezzel megszerezve első gólját választott csapatában (1-1). Sajnos az öröm nem tartott sokáig, hisz a lefújás előtt egy zavarosan pattogó szabadrúgás után szedhettük ki a labdát a hálóból (2-1).

A második játékrészben három gólt kapott be zsinórban a BEAC gárdája (két távoli és egy kevésbé távoli lövés) és ezekre már csak eggyel tudott válaszolni. A 83. percben Itához pattant a labda a hazai tizenhatoson belül, amit egy finom, bokából végrehajtott csel után gurított a gyorsvonat sebességével érkező Kartalik elé, aki apait-anyait beleadva kb. 6 méterről bombázott a kapuba. Gratulálunk a debütáló góllövőknek, de sajnos még mindig adósak maradtunk a kerítést többször ledönteni próbáló BEAC-ultráknak.

Lejegyezte: Hőrich Ádám Richárd

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr52729087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MSanyi 2008.10.24. 08:27:38

Majd edzői értékelést is fűzzűnk hozzá!!!!!!!!! Hétvégén alsóházi rangadó lesz Hidegkúton. Most már tényleg nyerni kell.
süti beállítások módosítása