[jegyzőkönyv]
 

Mindjárt itt a következő forduló, szóval rövid leszek, mint egy rossz (az ellenfél védője által lefülelt) felívelés.

Habár e sorok írójának meccs előtti, a statisztikákra bazírozó biztatása, hogy ti. soha, de soha nem veszítettünk még a Siketeken, tévedésen alapult, ugyanis éppen a "kettő", nem is oly rég vetett véget e szép sorozatnak, nem vártuk rossz előjelekkel az Istenhegy elleni meccset. Még úgy sem, hogy a hétvégén jól befürödtünk: a BRSC szezonbeli első, illetve második gólja könnyedén két vállra fektette az erőtlen produkcióval előrukkoló egyetemieket. De hát az a vereség meg fel kellett, hogy paprikázzon mindenkit, ugyebár.

Szóval így (ilyen előjelekkel) kocogtunk ki a műfűre abban a csípős, szitálós időben.

Aztán könnyen eldönthettük volna már a legelején a három pont sorsát, Flaskay néhány percen belül két (?) kapufát is lőtt - aztán viszont Szirákira is szükség volt a másik oldalon, a játékrész vége felé azonban már ő sem segíthetett: egy szlalom utáni beadásból, majd egy távoli, megpattanó lövéssel mirnixdirnix 2-0 lett oda. Döbbenet a vendég kispadon. De akkor jött újra a nagyobbik Miki, és gondolta, ha nem megy erőből, csináljuk hát ésszel! Mint Henry fénykorában (bocs, nem ez, hanem ez), és a sípszóban reménykedő ellenfél sorfal-állítgatása közben pimaszul benyeste a játékszert a helyére. (2-1)

Innentől pedig az Istenhegy visszaesett, a BEAC II pedig feljött. Második félidő eleje, megintcsak Flaskay: ezúttal Nizák gólpasszából, szögletből (végre), fejesgól, majd a csereként a második félidőre beálló Németh (a kisebbik Ábel) tört be a tizenhatosra és lőtt jobbról laposan a hosszúba - ezzel már vezettünk (és pluszban még több helyzetecskét, meg egy ordító ziccert is elpuskáztunk)! Az utolsó tíz perc még izgalmasra sikerült: az Istenhegy próbált rohamozni, amiben a spori kissé a segítségükre is sietett, a kegyelemdöfést azonban (Bitai elfutása után) Németh kiküzdött passzából végül Kovács G. gólja adta meg. (2-4) Szép kis feltámadás volt, na!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr472356782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása