[jegyzőkönyv]

Edzői értékelés: Kovács Gergely

"A következő hétvégén be kell lőni, ami az elmúlt két meccsen kimaradt...", mondtam a múlthéten - és, hát, nem lőttük be sajnos... Ez a (legnagyobb) hiányosságunk pedig most is pontokba került. Pedig most még azt a derék tettet is végrehajtottuk, hogy a meccsenként átlagosan két és fél gólt szerző Vizafogó támadójátékát hatástalanítottuk, szóval a védekezéssel - az utolsó percek nagy vendég-lehetőségét leszámítva - nem volt különösebb probléma. Jövőre minden bizonnyal a helyzetkihasználásunkban kellene a legnagyobbat fejlődnünk, és akkor - meggyőződésem - csatlakozni tudnánk az osztály középmezőnyéhez.

Az utolsó fordulóban már pihenhetünk. Jövőre mindenkivel ugyanitt - egy szezonnal már összeszokottabban és rutinosabban!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr262962986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása