Tudósítónk: Bányai Milán

Hat nyeretlenül lejátszott meccs után fogadtuk "hazai" pályán a bajnokság 5. helyét elfoglaló MFC Favorit együttesét. Ennek ellenére a mérkőzés előtt jókedvűen melegítettünk, reménykedve abban hogy talán most végre megszakad a rossz sorozat...

A mérkőzés első 25 perce kiegyenlített játékot hozott, jelentős helyzet - emlékeim szerint - egyik kapu előterében sem alakult. Volt ez így egészen addig a pillantig, amikor is Magyar Lacika szánta el magát lövésre, a labda – a kapus közreműködésével – a háló jobb alsó sarkában landolt (1-0). A szünetig magabiztosan őriztük a vezetésünket. A fordulást követően folytattuk veszélyesnek ígérkező támadásainkat, amelynek egyike révén Márkus iramodott meg a jobb oldalon Gyenes Dávid nagyszerű meglátását követően, és a kirohanó kapus fölött át is emelte a labdát, megszervezve ezzel csapatunk második gólját (valamint élete első BEAC gólját, ezúton is gratula)! Az utolsó 25 percben a vendégek nagyobb sebességfokozatra kapcsoltak, de a mai nap érezhetően a mi napunk volt, így esélytelenek voltak a gólszerzésre. A végére még az igazi hazai hangulat is megérkezett a 4-5 hangos BEAC-szurkolónak köszönhetően.

Ezen a meccsen a kapustól kezdve a védelmen és a középpályán át, egészen a csatársorig mindenki, kivétel nélkül jó teljesítményt nyújtott, ennek köszönhetően sikerült ellenfelünket legyőzni és megérdemelten begyűjteni a 3 pontot!

JEGYZŐKÖNV

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr133326931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dani. 2011.10.24. 20:34:07

Gratulálok!
Laci, Dani: tálca sör! :)
süti beállítások módosítása