[jegyzőkönyv]


 Tudósítónk: Helmle Péter

Az egész héten kitartóan zuhogó eső vasárnapra sem csillapodott, így a „kettő” döntetlennel végződő derbije után a szokásosnál is többen vizslatták aggódó tekintettel a Bogdánfy-gyepet. A pálya tényleg nem volt jó állapotban, mégis a játék mellett döntöttünk, bár Daróczi szakosztályvezető Poldi bácsiként siratta azt a szép zöld gyepet. Optimista hangulatunkat táplálhatta a szinte napra pontosan két évvel ezelőtti meccs, amikor kísértetiesen hasonló körülmények között, nagyobb rutinunknak köszönhetően bedaráltuk a sárba a fiatal Grundot (2-0, gólok: Milkó és Baki, az első gólpasszt én jegyeztem, ügyes kiugrás után… [tudósítónk ide, a piszkozatban, smiley-t tett - A szerk.]).

Szép játék értelemszerűen nem alakulhatott ki a sárdagasztásban, elsősorban a küzdelem dominált. Eleinte a néhány rutinos játékossal (a balbekket Laci bának szólították az ifjabbak – a „tata” amúgy 30 körüli volt) erősödött vendégek voltak veszélyesebbek, ám a félidő vége felé a blanconegrók kétszer is könnyedén betalálhattak volna a vendégkapuba. A második játékrészben egy szöglet után sajnos a bordómezesek szerezték meg a vezető gólt, és innen már érezhető volt, hogy a zebrákban nincs meg a kellő átütőerő. A szörnyen indiszponáltan működő bíróhármas aztán elnézett még egy „serdülős” leshelyzetet, és az akció végén egy 15 méteres lövés után eldőlt a parti. Utolsó momentumként a spori kompenzációs könyöradományaként büntetőhöz jutottunk, de ez is csak arra volt jó, hogy felvéshessünk a kapufélfára egy újabb elhibázott tizenegyest.

Rövid összegzés: gyorsan felejtsük el ezt a hetet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr351521892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakó69 2009.11.18. 21:05:33

Korrekt Petikém, hogy így a 40. születésnapom alkalmából nem említed a nevemet, mint aki elhibázta a büntetőt !
süti beállítások módosítása