[jegyzőkönyv]


Tudósítónk: Magdics Sándor

    Szenvedve hoztuk a kötelezőt. A fiatal blanconegrokra óriási nyomás  nehezedett a hét közben. Mindenki számára világossá vált, hogy a feljutási pozíciót érő harmadik hely 4 pontra van (ha hozzuk az elmaradt meccsünket); játékos-edzőnk ezért kérte a csapattól, hogy keményen támadjuk le az ellenfelet, és a kapu előtt koncentráljunk. Sajnos az első félidő nem úgy alakult, ahogy azt az edző felvázolta. Sok pontatlan passz és kapkodás jellemezte a játékunkat. Helyzetet alig tudtak kialakítani a csapatok, a sárgák főleg az ellenfél hibájából teremtettek helyzetecskéket, míg a Babylon egy nagy ziccerig jutott.

    A szünetben hármat cserélt a játéktól nem túl boldog edzőnk. Három támadó szellemű játékos jött le, és helyére három inkább védekező játékos került be a csapatba. A két szélső bekk szélső futó lett, míg „Jenci” előrement támadóba. A csapat eddig nem látott felállásban folytatta a meccset, de innentől nagyon jól játszott. A szélekre belőtt labdákra a csatárok és a szélső középpályások rendre helyzetbe kerültek, de csak az 57. percben törtük fel az ellenfél védelmét. Németh Ábel indult be a jobb szélen, a labda menetrendszerűen érkezett, és a labdát a kifutó hálóőr felett a kapuba emelte (0-1). A csapat megnyugodott, a védelemből sugárzott az önbizalom, a középpályát uraltuk, és a csatárok rendre helyzetbe kerültek. Egy indítás után „Huszti” került a tizenhatoson belülre, ahol a keresztező védő buktatta. A tizenegyest Somogyi Miki higgadtan értékesítette, ezzel eldöntve a mérkőzést (0-2). A csapat visszavett a tempóból és a meccs végéig megtartotta előnyét. Ezzel a győzelemmel tovább élnek a feljutási reményeink. A következő három mérkőzésen két rangadót is játszunk, ahol kiderül, hogy mennyire vagyunk jók nagy teher alatt.

    A bajnoki címért küzdő  Futbalféria egy hármast kapott otthon, míg a többi vetélytársunk szintén hozta a kötelezőt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr342003101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gál 2010.05.14. 16:32:54

Gaál Szilárd??:O

Magdics_Sanyi 2010.05.14. 20:28:16

Az összefoglalót elküldtem a hajra.beac-ra

B.Zoli [9] 2010.05.14. 22:36:39

Peti, az a leánykori neved? :D:D

Készült néhány kép is a meccsen. Akit érdekel, az itt megtalálja RARba tömörítve.
people.inf.elte.hu/bizraai/
süti beállítások módosítása