Tudósítónk: Ita Bálint - Szabó László

Összeállítás: Máté – Rumbold (Reider), Koplányi, Fodor (Balázs), Ita (Helmle) – Jakobszen (Nagy D.), Nizák – Szabó L. (Éri), Flaskay, Erdei (Gál) – Hőrich

Gól: Szabó L., Nizák, Nagy D., Éri, Balázs

A múlt vasárnapi, házon belüli zakó (BEAC I - BEAC II 2-5) és mutatott játék után szüksége volt az első csapatnak a sikerélményre. A "kettőből" (Máté, Nizák, Gál) felfrisített játékoskerettel és az ESMTK II elleni körömpasszos taktikát kopírozva gyűrtük le alacsonyabb osztályú, de olykor ügyes megoldásokkal kombináló ellenfelünket. 

A lelkes, ám nem túl nagy játékerőt képviselő vendégek meglepetésre vezetést szereztek egy gyors kontratámadásból, de a BEAC viszonylag gyorsan egalizált, Jakobszen beadását Szabó L. lőtte a bal alsóba. Folyamatos nyomás alatt tartották a "hazaiak" a vendégkaput, két kapufa és sok helyzet után a félidő végén Erdei beadása Nizákhoz jutott, akinek megpattanó lövése segítségével hazai vezetéssel vonulhattak a szünetre a csapatok.

A második félidő elején Balázs lefejelt labdáját Nagy D. pörgette a kapuba; úgy tűnt, végleg eldőlt a meccs. De feltámadtak a vendégek, szépítettek, sőt több veszélyes akciójuk is volt. Hőrich bal oldali elfutása és középre passza után (némi védői segédlettel) Éri lőtt a léc alá. A meccs legszebb gólját a Gamma csatára lőtte: egy hosszú indítást emelt a kapunkba. A végeredményt Balázs közeli találata alakította ki.

A letámadásos rendszert az egész meccsen gyakorló, motivált, helyenként jól játszó hazai csapat megérdemelten nyert, öröm, hogy sok gólt szerzett és gólhelyzetei is szép számmal adódtak. A védekezésben azonban még sok javítanivaló akad, ahogy a sok-sok középpályás labdavesztés is még mindig csapatunk sajátja.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://beac.blog.hu/api/trackback/id/tr32668644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giorgo 2011.02.18. 16:03:48

Hali mindenki!
Gratulálok a győzelmekhez,jövő hét hétfőn már megyek!

nagy gabor [10] 2011.02.19. 17:08:06

Sziasztok!

Geri, holnap csak néző posztot vállalom, 10 percet bírnék fájdalom nélkül, alibi focit nem prezentálnék ellenfél ellen.
süti beállítások módosítása